badkamer

voorbeelden

stijl - indeling - budget

klik op onderstaande symbolen en kies je onderwerp

indeling

Stijl

Budget

Voorbeelden badkamers

Je bent op zoek naar voorbeelden, ideeën van badkamers. Op deze badkamervoorbeelden pagina vind je door ons gerealiseerde badkamer projecten, inspiratie badkamers en badkamer ideeën. 

Je vind hier kleine badkamer voorbeelden, badkamer indelingen, badkamers met inloopdouche en tal van andere badkamer ideeën om jou te inspireren voor de stijl en indeling van je eigen badkamer inrichting. 

Wil je een moderne badkamer, landelijke badkamer, luxe badkamer en daarbij ook nog eens een heel betaalbare badkamer? Lees dan vooral verder op deze pagina.

Indeling: voorbeelden kleine badkamer

De indeling van de badkamer is heel belangrijk voor het gemak en comfort van je badkamer. De zwart witte badkamer op deze pagina (foto's in de slider) is zorgvuldig opgebouwd. Ondanks het beperkte formaat van de badkamer (210x223 cm.) heeft deze badkamer een bad, toilet, badmeubel en inloopdouche. De combinatie van de gekozen materialen maakt dit mogelijk.

Let dus bij voorbeelden badkamers niet alleen op het design, maar kijk ook vooral naar de badkamer indeling. De combinatie wordt gemaakt tussen design, comfort en gemak. Dit zal altijd zo zijn. 

De indeling van de badkamer inrichting is goed te zien het op het bovenaanzicht van de badkamer. Bij Gevelaar werken we altijd van een concept schets naar een 2d tekening. Van daaruit hebben we voor deze badkamer indeling gebruik gemaakt van een prachtige 3d tekening. Onze klanten hebben zodoende een goed beeld kunnen krijgen van hun nieuwe badkamer.

 

Stijl: moderne badkamers

Voorbeelden van moderne badkamers. Daar tonen we in de slider verschillende mogelijkheden voor. Het leuke van het samenstellen van een badkamer inrichting is de ongekende hoeveelheid keuzes die er te maken zijn. Zodoende kun je jouw eigen moderne badkamer helemaal naar je smaak samenstellen.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden tonen we hierna in de slider een groot aantal voorbeeld badkamers in de moderne stijl.

 

Stijl: landelijke badkamers

Op zoek naar landelijke badkamervoorbeelden? Dan is de slider behorend bij deze tekst wat voor jou. Geregeld krijgen we te maken met wensen omtrent landelijke badkamers. Op internet zijn tal van voorbeeld badkamers voor landelijke badkamers te vinden. Neem dan je inspiratie vooral mee naar onze winkel. We kunnen hier maar een beperkt aantal landelijke badkamers voorbeelden laten zien namelijk. 

De mogelijkheden voor landelijke badkamers zijn oneindig. Heb je een kleine badkamer? Of heb je een grote badkamer? Er zijn genoeg ideeën te bedenken in moderne, Scandinavische, landelijke of klassieke stijl voor zowel kleine badkamers als grote badkamers!

Kortom, jouw landelijke badkamer stel je helemaal samen. We hebben tal van badkamer voorbeelden online, maar uiteraard ook in onze winkel.

Stijl: luxe badkamers

Op zoek naar luxe badkamer voorbeelden? Op zoek naar de hotel-achtige sfeer voor je badkamer? Dan zijn de afbeeldingen hierna helemaal jouw stijl!

Deze sfeer is zowel in een kleine badkamer als een grote badkamer te realiseren. Het gaat erom dat jouw badkamer chique en stijlvol oogt! Hierna vind je dan ook kleine badkamervoorbeelden van luxe badkamers las wat grotere badkamers voorbeelden.

We helpen je met ontwerpen van jouw luxe badkamer. Dat is toch waar het altijd allemaal begint. Waar zit je aan te denken? Aan een douchecabine of een inloopdouche? Een bubbelbad of normaal bad? Wat past er in jouw badkamer ruimte?

Voorbeeld tegels badkamer

Voorbeelden van badkamers gaan gepaard met tegels in de badkamer. Er zijn verschillende soorten tegels en natuurlijk verschillende soorten legpatronen. 

Te denken valt aan visgraat tegels en motieven. Of een blokpatroon met vierkante tegels. Dan is er natuurlijk nog het wildverband patroon. Verschillende patronen en vormen van tegels zijn te vinden in de slider behorend bij dit tekstblok. 

Om ideeën voor badkamers en badkamer inrichting op te doen tonen we je hier verschillende stijlen. Moderne badkamer voorbeelden, landelijke badkamervoorbeelden en luxe badkamer voorbeelden. Uiteraard zijn alle badkamervoorbeelden te combineren, zodat je een mix van diverse stijlen kunt creëren. 

Idee budget badkamer

Iedereen heeft een budget. Jij waarschijnlijk ook. Bij ons staan de prijzen vast. Je hoeft dus niet met ons te onderhandelen, we zorgen ervoor dat onze prijzen direct al goed zijn! 

Dat vinden wij nou eerlijk zaken doen. Voor elk budget hebben we mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een badkamer van € 8.000,- of € 15.000,-.

We denken met je mee en vertellen je welke impact jouw keuzes hebben op het totaalbudget van je badkamer. Daar zijn we heel transparant over. 

Hopelijk heb je voldoende badkamer inspiratie op kunnen doen op deze pagina. Maak in dat geval eens een vrijblijvende afspraak!

 

Openingstijden

Contact

Maandag: 

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

Afspraak maken

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00

09:00 - 18:00

09:00 - 16:00

gesloten

Haaksbergerstraat 201

7513 EM Enschede

Nederland

Tel: 053 - 4317480

Tel: 053 - 4318181

E-mail: info@gevelaar.com

KVK nr.: 08089514

© 2020 Gevelaar tegel import B.V. Samen realiseren we jouw droomhuis.

Klassiek badkamer voorbeeld2