Stijl: welke wandtegels?

 

Je bent op zoek naar wandtegels. Wist je dat veel vloertegels tegenwoordig aan de wand gemaakt worden? Op deze manier verveelvoudigen je mogelijkheden.

Op de afbeelding hiernaast zie je terrazzo look tegels, zowel op de wand als op de vloer gemaakt. We hebben deze tegels op voorraad in 4 dessins. De tegels zijn verpakt per soort. 

Naast vloertegels die op de wand gebruikt worden zijn er ook wandtegels die enkel en alleen geschikt zijn voor de wand. Wandtegels zijn doorgaans iets minder sterk en hard. 

Dus: Vloertegels kunnen wel op de wand, maar wandtegels niet op de vloer.

Het formaat van je wandtegels

Er zijn eindeloos veel formaten beschikbaar als het gaat om wandtegels. Dat je verschillende formaten wandtegels heel goed kunt combineren, dat laat de bijbehorende foto wel zien. De volgende formaten zijn gebruikt:

  • 7.5.X30 cm licht blauwe visgraat tegels

  • 60X60 betonlook antraciet vloertegels

  • 30X60 witte wandtegels

We merken dat het formaat voor je wandtegels een persoonlijke keuze is, zo ook voor jou waarschijnlijk. De gebruikte materialen van de foto zijn bij ons in ieder geval op voorrraad.

Soorten wandtegels

 

Aan de wand zijn dus veel formaten beschikbaar, maar ook veel soorten. Al eens gedacht aan decortegels aan de wand bijvoorbeeld? 

Een goed voorbeeld daarvan is te zien op de foto met de antraciet/witte rondjes 20X20 decortegels. Deze vloertegels kunnen zowel op de wand als de vloer. Op de foto zijn ze op een prachtige manier op de wand verwerkt. 

Op de vloer zijn antraciet 30X60 tegels gebruikt, die weer perfect combineren met de witte wandtegels en de antraciet decortegels.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs.