top of page

een nieuwe BadkameR

in 6 stappen naar jouw droombadkamer

klik op onderstaande stappen  en kies je onderwerp

STAP 1

Jouw idee en wensen

STAP 2

Plattegrond, afmetingen en ruimte

STAP 3

Jouw idee en wensen in jouw badkamer

STAP 4

Het echte werk, samenstellen badkamer!

STAP 5

Voor elk budget een oplossing

STAP 6

Realisatie van je droombadkamer

ervaar de unieke werkwijze van onze winkel

1

Jouw idee en wensen

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Of badkamer renovatie? Dat kan een hele zoektocht zijn! Grote badkamer, landelijke badkamer of moderne badkamer? Genoeg badkamer ideeën. We gaan geen uitdaging uit de weg. Wij beschrijven hier hoe dat in onze badkamerwinkel in Enschede in zijn werk gaat. 

Om te beginnen zijn twee dingen voor ons heel belangrijk:

 1. Jouw smaak en woonstijl

 2. Jouw product en praktische wensen

Jouw idee en wensen

Waarschijnlijk heb je al inspiratie opgedaan en badkamers bekeken. Dat kan op Pinterest zijn geweest, of elders op internet. Neem dat dan mee! Kom je zonder badkamer idee? Ook een goede zaak natuurlijk!

Jouw wensen en ideeën bestaan voor ons uit producten en behoeftes. Hierbij een voorbeeld van een klant:

 • "Ik wil graag een inloopdouche met grote regendouche en een badmeubel waarin ik lekker veel spullen kwijt kan. Onze badkamer moet warm en gezellig worden."

Nu gaan we samen speciaal voor jou aan de slag! Hier gaan we de volgende fase in; plattegrond, afmetingen en ruimte.

Jaren30badkamer1.jpg
plan

2

Plattegrond, afmetingen en ruimte

Heb je toevallig al een plattegrond en/of de afmetingen van je badkamer meegenomen? Zo ja, geweldig! We zullen uitleggen waarom we dat zo prettig vinden.

Jouw badkamer is uniek. De badkamer heeft mogelijk ramen, een deur, misschien een wc of tal van andere factoren die een grote rol spelen voor de indeling van de badkamer.

Samen met jouw wensen en ideeën over je badkamer moeten we tot een geslaagde indeling voor jouw badkamer komen. 

Dat is heel erg belangrijk want in een goede badkamer heb je het volgende:

 • Voldoende doorloopruimte (minimaal 60 cm.)

 • Goede mogelijkheden om het schoon te houden

 • Niet teveel en niet te weinig spullen

 • Een echte 'eye-catcher'
   

Elk product dat we in je badkamer plaatsen heeft eigenschappen die de indeling beïnvloeden!

Plattegrond, afmetingen en ruimte

3

Jouw idee en wensen in jouw badkamer

Nu we de wensen en ideeën voor jouw badkamer helder hebben, tekenen we je badkamer op schaal uit.

De tekening maken we op 1:20 (1 centimeter is in werkelijkheid 20 centimeter). Zo ontstaan er mooie discussies over de indeling van jouw nieuwe badkamer.

Je zal zien dat deze fase zich vermengt met de volgende fase. Wordt het een 90 bij 90 douchecabine? Of wordt het een 120 centimeter inloopdouche.

Aan de hand van de tekening helpen we je de keuzes te maken. We geven bij elke beslissing de eventuele voor- en nadelen.

Je zal hier merken dat deze fase zich langzaam zal vermengen met de volgende fase. Ze gaan hand in hand! 

Jouw idee en wensen in jouw badkamer

4

Het echte werk, samenstellen badkamer

Nu begint het "echte werk". Het samenstellen van je badkamer spullen. Als specialistische badkamerzaak in Enschede weten we nu alles van je badkamer en de indeling ervan. 

Ga je voor zwarte kranen? Voor een wit meubel met eikenhouten blad? Welke radiator moet er komen? Neem je een inbouw of een opbouw douche? Een inloopdouche of toch een douchecabine? 60X60 tegels op de vloer? En aan de wand dan? Of toch houtlook tegels in 150X30? Badkamer ideeën genoeg. 

Je begrijpt het wellicht al, er moeten heel erg veel keuzes gemaakt worden. Heel erg leuk! We helpen je natuurlijk met de te maken keuzes. We maken moodboards en leggen alle gekozen materialen bij elkaar! 

Er zijn veel mogelijkheden en wij helpen je bij de te maken keuzes, aan het einde van deze fase ben je helemaal happy met je nieuwe badkamer!

Het echte werk

5

Voor elk budget een oplossing

Tijdens het hele proces van het samenstellen van jouw badkamer vertellen we je de impact op de prijs van jouw badkamer. We zijn daar heel transparant over.

 

Nadat we je badkamer hebben samengesteld kunnen we je in veel gevallen vertellen wat de investering zal zijn. In sommige gevallen hebben we nog wat tijd nodig om een aantal specifieke dingen voor je uit te zoeken. 

Wat kost een badkamer dan?

Wij zijn badkamerspecialist in Enschede en kunnen al een complete badkamer bieden voor € 2.450,-*. Het is echter helemaal afhankelijk van je wensen. Doordat we scherp en rechtstreeks inkopen weet je in ieder geval zeker dat je niet teveel zal betalen. Kom naar onze badkamerwinkel in Twente!

Voor elk budget

6

Realisatie van je badkamer

Uiteraard zal je badkamer gerealiseerd moeten worden. Daar zijn wat ons betreft 3 oplossingen voor:

 1. Je gaat de badkamer zelf realiseren. Wij kunnen je voorzien van alle technische informatie die je nodig hebt.
   

 2. Je hebt zelf een partij gevonden die de badkamer voor je zal realiseren. Wat ons betreft helemaal goed! Wij delen de tekening en materialenlijst met je. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat jouw badkamer materialen precies op tijd geleverd worden.
   

 3. Wij verzorgen de renovatie/realisatie van jouw badkamer. Wij zijn een badkamerspeciaalzaak in Enschede met jarenlange ervaring. We hebben een netwerk van kwalitatief hoogwaardige tegelzetters, loodgieters, elektriciens en timmermensen aan ons weten te binden. We weten dus zeker dat jouw badkamer schitterend en vooral 'heel goed' wordt. We voelen ons er heel verantwoordelijk voor! 

Bij ons maak je zelf de bovenstaande keuze, we laten je er helemaal vrij in, maar zullen je begeleiden waar nodig.

Realisatie
bottom of page