nieuwe tegels

IN JE WONING

KEUS UIT EEN VOORRAAD VAN 30.000 M² TEGELS

klik op onderstaande AFBEELDINGEN en kies je onderwerp

Tegels kopen bij tegelhandel Gevelaar in Enschede

U bent op zoek naar tegels of een plavuizen vloer. Bij Gevelaar tegels & sanitair bent u dan aan het goede adres. Vanaf 1977 zijn wij als tegelhandel expert op het gebied van tegels en plavuizen. Sinds die tijd zijn we een van de meest aansprekende tegelzaken in Twente. We kenmerken ons door het houden van een grote eigen voorraad van ruim 30.000 m² tegels in ons eigen tegel en sanitair magazijn. We hebben ruim 1.000 verschillende soorten tegels op voorraad in onze tegelzaak in Enschede. Door het houden van een eigen voorraad kunnen we snel (vaak zelfs op dezelfde dag) de juiste tegels aan je leveren. 

In de regio Twente, en specifiek in Enschede behoren we tot de winkels met tegels met de meeste expertise. Onze jarenlange ervaring in tegels en sanitair heeft ons gemaakt tot één van de beste winkels in tegels in de regio Twente; Hengelo, Oldenzaal, Borne, Almelo, Haaksbergen en Enschede. Je vindt bij ons een enorm breed aanbod tegels van meer dan 1000 verschillende voorradige soorten. Al onze tegels worden door onszelf geïmporteerd uit Zuid Europa, Italië, Spanje en Portugal. We zijn dus een belangrijke tegelimport winkel, van oudsher begonnen als tegel groothandel. Uniek is dat wij ook losse tegels verkopen. Een groot voordeel, aangezien het voor kan komen dat jouw nieuw betegelde wc precies die ene losse tegel tekort komt.  

Ons assortiment vloertegels & wandtegels is ongekend groot. Er is enorm veel keus in verschillende soorten tegels en tegelmotieven. Patroontegels, handgevormde tegels, Portugese tegels en allerlei andere tegelmotieven die we tekort doen door ze niet te noemen zijn in onze tegel showroom te vinden. Kom naar de winkel om alle tegels, patroontegels en tegelmotieven te bekijken.

Soorten en maten tegels en plavuizen

Wellicht dat je al wat ingelezen bent op het gebied van tegels, er zijn ongekend veel mogelijkheden in soorten en maten. Om een uitgebalanceerd aanbod te kunnen presenteren werken we met verschillende formaten tegels, te denken valt aan: 10x10, 7.5x15, 15x15, 20x45, 20x20, 20x45, 20x60, 20x90, 30x30, 33x33, 45x45, 50x50, 60x60 30x60, 75x75, 80x80, 90x90, 100x100 en meer. 

Gratis aan huis gebracht

 

Onze materialen worden kosteloos bij je aan huis gebracht (in Twente, daarbuiten gelden andere tarieven), dit betreft altijd een levering  via de verharde weg op een pallet geleverd en met de laadklep gelost. Bij leveringen onder € 150,00 en speciale (outlet) aanbiedingen komen de vervoerskosten a € 15,00 voor rekening van de klant.