top of page

sanitair

Sanitair, waar let je op in je badkamer en toilet

klik op onderstaande symbolen en kies je onderwerp

Stijl

FORMAAT

Sanitair v.s. tegels

Soorten

Budget

1

Stijl

Je bent op zoek naar sanitair. Bij Gevelaar ben je dan aan het juiste adres. Wij zijn een tegels en sanitairwinkel in Enschede. 

Het sanitair dat je zal kiezen is zeer bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van je badkamer of toilet. Wij zeggen altijd; 'de tegels en je sanitair - en dan met name je badmeubel - zijn het meest bepalend voor jouw badkamer stijl, laten we daar mee beginnen!'

Heb je al een idee welke stijl het beste bij je past? In ieder geval ideeën genoeg in onze sanitair winkel!

Stijl

Ga je bijvoorbeeld voor de industriële stijl? Dan zit het er dik in dat je voor zwart sanitair zal gaan. Dus zwarte kranen en zwart staal. Bijvoorbeeld een badmeubel met zwarte details. De wastafelkraan mat zwart zwart, de (inbouw) regendouche mat zwart. Sanitair producten die dus bepalend zijn voor je stijl. In onze winkel vind je een prachtige badkamer opstelling met zwart staal.

Wanneer je meer van de moderne stijl bent, dan is de kans groot dat je voor RVS sanitair producten zal gaan. RVS sanitair kenmerkt zich door een mat metalen kleur en past goed bij een moderne en chique woonstijl. 

Voor een moderne badkamer stijl kun je natuurlijk ook chroom sanitair nemen, datzelfde geldt voor een jaren '30 badkamer. Daarin past het prima om RVS of chroom sanitair te plaatsen. Het heeft alles met de vormen van het sanitair, de kranen, regendouche en andere sanitair producten te maken. We kunnen je daar veel leuke voorbeelden van in onze winkel laten zien!

2

Formaat

Uiteraard is formaat van je sanitair producten van groot belang. In een professionele sanitairwinkel word je daar goed bij geholpen. Wij horen bij de betere sanitair winkels en helpen u daar graag bij. 

Want uiteraard wil je niet dat er een veel te grote douchedeur in je badkamer komt te staan. Of dat de toilet in combinatie met je inbouwreservoir een te grote combinatie is voor die toch wat krap bemeten toilet bij je thuis.

Of een badmeubel achter een muurtje, maar eigenlijk past dat helemaal niet. Daar komt onze sanitair expertise om de hoek kijken. Jaren lange ervaring heeft ons geleerd de beste indeling voor je badkamer te maken. We zetten je ontwerp in 3D bijvoorbeeld en plakken daar jouw tegels en sanitair producten in. Zo krijg je een goed beeld van je nieuwe badkamer of toilet.

Formaat

3

Sanitair vs tegels

Esthetiek, samen met techniek het totaal van je badkamer. Want hoe gaat jouw sanitair er in combinatie met de tegels uit zien? 

Door het maken van moodboards krijg je daar een goed beeld van. Uiteraard zijn wij er om je daar bij te helpen. We houden de tegels bij je douchewand, badmeubel, kranen of andere sanitair producten. Zo krijg je een goed beeld van de stijl en sfeer in jouw nieuwe badkamer of toilet.

We proberen in dat opzicht een beetje anders te zijn. Een unieke sanitairwinkel in Twente. Dat is Gevelaar tegels & sanitair Enschede.

Sanitair vs tegels

4

Soorten

Keuzes, keuzes, keuzes. Een badkamer of toilet uitzoeken, dat kost even tijd. Er zijn zo veel tegels en sanitair keuzes te maken! Maar welke sanitair producten ga je dan allemaal uitzoeken? Hier een opsomming waar je aan kunt denken:

 • Douchegoot / afvoer put

 • Douchecabine/inloop-douche/doucheruimte

 • Douchethermostaat/mengkraan (inbouw of opbouw)

 • Glijstang en douchekop

 • Inbouwreservoir en drukplaat

 • Wandcloset incl. zitting

 • Spiegel

 • Lamp tbv spiegel

 • Badmeubel(en)

 • Wastafel kraan (inbouw of opbouw)

 • Sifon

 • clickwaste/afvoer

 • Designradiator

 • Bad

 • Badmengkraan/thermostaat

 • Badafvoer

 • WC fontein

 • WC fontein kraan

Uiteraard helpen we je hiermee en gaan we op gestructureerde wijze door de lijst met sanitair producten.

Soorten

5

Budget

Voor elk budget zijn er oplossingen. Dat is waar wij als tegels en sanitairwinkel ons meer dan 40 jaar in weten te onderscheiden. In welk segment u ook zoekt, we helpen u er mee. En daarbij is één onderdeel onlosmakelijk met ons verbonden; kwaliteit.

We struinen beurzen en leveranciers af om een voor u zo aantrekkelijk mogelijk sanitair aanbod te kunnen leveren.

De koffie staat klaar

We nodigen u van harte uit voor het bezoeken van onze winkel. Daar vertellen we meer over onze sanitair producten. Maar belangrijker, we laten u alles zien!

Budget

6

Installatie van je sanitair

Uiteraard zal je sanitair geïnstalleerd moeten worden. Daar zijn wat ons betreft 3 oplossingen voor:

 1. Je gaat het sanitair zelf installeren. Wij kunnen je voorzien van alle technische informatie die je nodig hebt.
   

 2. Je hebt zelf een partij gevonden die het sanitair voor je zal realiseren. Wat ons betreft helemaal goed! Wij delen de tekeningen en materialenlijst met je. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat jouw sanitair materialen precies op tijd geleverd worden.
   

 3. Wij verzorgen de installatie van je sanitair. Wij zijn een tegels en sanitair winkel met jarenlange ervaring. We hebben een netwerk van kwalitatief hoogwaardige tegelzetters, loodgieters, elektriciens en timmermensen aan ons weten te binden. We weten dus zeker dat jouw sanitair schitterend en vooral 'heel goed' wordt geïnstalleerd. We voelen ons er heel verantwoordelijk voor! 

Bij ons maak je zelf de bovenstaande keuze, we laten je er helemaal vrij in, maar zullen je begeleiden waar nodig.

bottom of page