top of page

een water-ontharder

in huis

Waterontharder

Je bent op zoek naar een waterontharder. En daar heb je waarschijnlijk een goede reden voor. Veel andere mensen kopen een waterontharder omdat:

  • Ze graag een stralende badkamer willen

  • De huid daarna beter en zachter aanvoelt

  • Daarna minder wasmiddel nodig is en lagere energiekosten geld besparen

  • Huishoudelijke apparaten langer meegaan

  • Lekkende kranen tot het verleden behoren

  • Het verantwoord voor het milieu is

  • Koffie en thee een betere smaak krijgen

Drinkwater van het meisje

Werking waterontharder

Hoe werkt een waterontharder nou eigenlijk precies? En waarom heb je zout nodig om zacht water te krijgen? Gaat het water dan niet zout smaken? Deze vragen komen wellicht in je op wanneer je leest over een waterontharder. Daarom leggen wij graag uit hoe een waterontharder werkt.

Wij werken met de waterontharders van Remon, marktleider in Nederland. Maar bovenal expert op het gebied van waterontharders. 

Logo-Remon-wateronharders-gevelaar tegel

Onze waterontharders

Hoeveel ruimte u ook beschikbaar hebt, Gevelaar tegels & sanitair kan een geschikte waterontharder leveren. Wij gaan altijd op zoek naar de locatie die voor u het meest geschikt is. 

Wij werken met de waterontharders van Remon. Al sinds 1979 is Remon actief in de waterbehandelings-sector. Zij zijn niet alleen expert op het gebied van waterontharders, maar verzorgen ook andere technische waterinstallaties. De juist partner, die alles van water weet. Op deze manier weten wij zeker dat we jou de juiste kwaliteit waterontharder zullen leveren.

Installatie waterontharder

Al onze waterontharders kunnen op professionele wijze en door een ervaren monteur geïnstalleerd worden. Hierbij worden alle richtlijnen en voorschriften in acht genomen. Zo wordt wordt de afvoer altijd met een open verbinding op het riool aangesloten en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van goedgekeurd KIWA-aansluitmateriaal.

Zowel de waterontharders als het hars zijn gekeurd en beschikken over de juiste certificaten. Het allerbelangrijkste certificaat is dat van TÜV Rheinland. TÜV staat sinds 1872 voor veiligheid en kwaliteit van mens, omgeving en technologie. TÜV heeft onze waterontharders getest, gemonitord, geïnspecteerd, ge-audit en tenslotte gecertificeerd. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat een waterontharder van Remon een veilige waterontharder is van hoogwaardige kwaliteit.

water ontharders.JPG

Jouw waterontharder in huis

Overtuigd? Kom dan naar de winkel! De installatie en oplossing voor jouw woning heeft in veel gevallen namelijk wat uitleg en persoonlijke afstemming nodig. We werken met verschillende modellen, zodat er altijd een variant is die het best bij jouw wensen en huis past.

Al onze waterontharders worden geleverd inclusief RVS aansluitingen, 2 zakken zout van 25 kg. en een hardheids- controletest.

Bijgaand vind je de verschillende types op een rij.

bottom of page